Gelukkig 2024!

Op deze pagina vindt u de plannen voor aankomend jaar.

Verwacht

2024/2025

 

Voor onze jongste dames , Kaatje van Entinghe & Kato van Entinghe liggen mooie plannen klaar voor 2024/2025. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

 

maart 2024

Kaatje is voor de tweede keer op bezoek geweest bij Kjell van Yjovi, de eerste poging was niet geslaagd. We wachten rustig af of ze drachtig is.

Mocht u interesse hebben in een kitten van Boskatten van Entinghe, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail.We vinden het leuk als je alvast wat over jezelf vertelt. Zo kunnen we kijken of er een kennismaking volgt en het eventueel een match wordt. Op de pagina kittens kunt u lezen wat voor ons van belang is.

 

In de onderstaande link kunt u de stamboom bekijken.

Kjell van Yjovi X Kaatje van Entinghe

De Noorse Boskat Database (pawpeds.com)

Een mooi laag inteelt percentage van 2,52 % en polaris 9,96

 

 

Met onze mooie blue tabby Kato hopen we dit jaar ook een nestje te krijgen, maar ze is nog niet bij een kater geweest.

 

Met Kjama's Gina ( Grijsje)verwachten we momenteel geen kittens. Haar eerste nestje in 2022 heeft veel van haar gevraagd . Momenteel heeft ze een suprelorin staafje , dat zorgt er voor dat ze niet krols wordt. Dit geeft haar een stukje rust en doet haar zichtbaar goed . 

Kjama's Gita ( Peertje) heeft in oktober 2023 een nestje gehad.Poesje Mikki is inmiddels verhuisd naar een heel fijn gezin.  Haar broertje Matti is bij ons in de cattery gebleven en gaat inmiddels als castraat door het leven. Peertje gaat nu  lekker uitrusten. Peertje heeft in zomer 2022 een nestje gehad en nu, najaar 2023 . Het aankomende jaar zijn er dus geen plannen met haar.

 

 

 

Kittens verwacht , hoogzwanger

Kjama's Gina, Grijsje