Kittens

Peertje en een van de kittens

Af en toe fokken wij een nestje kittens .

Onze kittens groeien op in huiselijke kring , komen in aanraking met kinderen en huisdieren. Ze worden liefdevol verzorgd.

Van de nieuwe baasjes verwachten wij dat ze net zo liefdevol zorgen voor de kittens  als we hier doen . Een veilige omgeving, niet vrij buiten rond lopen maar in een afgeschermde tuin of ren.
Gezonde voeding, zorg van de dierenarts indien dat nodig is. Tijdige castratie /sterilisatie, katers met 6 maanden en poezen met 10 maanden. Onze kittens worden verkocht als gezelschapsdieren, niet als fokdieren.

De kittens verlaten ons huis tussen de 13 en 15 weken. 
Gecheckt door de dierenarts, gechipt, ontwormd en ingeënt. 

Wij vinden het heel belangrijk dat onze kittens op een goede plek terecht komen .Als u een aanvraag voor een kitten wilt doen dan stellen we het op prijs dat u alvast wat vertelt over u zelf.
hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de gezinssamenstelling, aanwezige andere huisdieren, aanwezigheid thuis, kan de kat veilig naar buiten.

Daarna volgt eventueel een kennismaking met ons en de kittens .

Momenteel heeft Kjama's Gita een nestje van 5 prachtige kittens. De vader van dit prachtige stel is    Cio Cio Sans's Siv Toshe , 


Kjama's Gina heeft een nestje van 4 prachtige kittens. 
De vader van dit prachtige stel is ook Cio Cio Sans's Toshe.

In het menu kittens kunt u op de pijltjes naar beneden drukken voor extra informatie over de nestjes in de sub menu's 

Noorse Boskat Kater Jari

Maandag 22 augustus 2022 zijn deze

prachtige pluisjes geboren. 2 katertjes en 3 poesjes.

Later zal ik meer informatie toevoegen.

Noorse Boskat Kittens 1 dag oud

 

 


Op Dinsdag 13 september is  Kjama's Gina bevallen van haar eerste nestje . 4 prachtige gezonde kittens . 2 katertjes en 2 poesjes.