Kittens 2023

 

)p donderdag19 oktober 2023 zijn er 3 prachtige kittens geboren.

Helaas heeft een van de kleintjes het niet gered. Moeder en overige twee maken het heel goed.

Trotse ouders zijn Kjama's Gita ( Peertje) en Kjell van Yjovi

in de onderstaande link kunt u de stamboom bekijken.

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1669771;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic

Hieronder kunt u up to date blijven over beide kittens.

 

Mikki & Matti 4 weken

Even een update. De kleintjes doen het super, Heerlijk actief, alles ontdekken. Mama peertje heeft het maar druk met haar kroost.

Afgelopen weken heerlijk rustig genoten van Mikki en Matti, nu beginnen we langzamerhand op de toekomst te orienteren. Voor Mikki en Matti zoeken we het fijnste huisje.

We kijken erg nauwkeurig naar de nieuwe huisgenootjes van onze kittens. 

Leest u alstublieft eerst de voorwaarden goed voordat u contact opneemt.

Poesje Mikki is beschikbaar en katertje Matti staat onder voorbehoud.

Katertje Matti 4 week oud, black tabby blotched met wit. Een heerlijk nieuwsgierig stoer mannentje met pit en ontzettend lief. Komt graag even lekker knuffelen en vindt spelen met de kinderen helemaal leuk en gezellig.

Poesje Mikki 4 week oud. Black tabby blotched. Een kleine lieve knuffelkont met een prachtige kleur.  Ze komt graag even op schoot zitten of wil lekker gekriebeld worden op haar buik.

Mikki en Matti 5 weken

Wat doen ze het goed ! De kittenren hebben we verplaatst en op de grootste stand gezet. Zelf vinden ze wel dat ze afscheid kunnen nemen van de ren en zelfstandig door huis kunnen wandelen, maar daar vinden wij het een beetje te vroeg voor. Met alle kinderen, honden in en uitloop ben je dan toch nog wel erg klein. Onder toezicht mogen ze er uit en anders gaan ze er weer lekker in. Ook wel fijn voor mama Peertje, lekker overzichtelijk.